Unkarinpaimenkoirat ry:n tietosuojaseloste GDPR

TIETOSUOJASELOSTE 

Euroopan unionin tietosuoja-asetus GDPR (The General Data Protection Regulation) tuli voimaan 25.5.2018. Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

 Päivitetty 01.01.2022

RekisterinpitäjäUnkarinpaimenkoirat ry.
Rekisteriasioita hoitava henkilö

Jäsensihteeri, jonka hallitus valitsee vuosittain toimintavuoden alussa. 

2022 

Soili Niskanen 

Kotikuja 3 37550 

Lempäälä upk.jasenasiat(at)@gmail.com

Rekisterin nimiUnkarinpaimenkoirat ry:n jäsenrekisteri
Rekisterin sisältöJäsenen liittyessä yhdistykseen hän ilmoittaa nimensä, osoitteensa, sähköpostiosoitteensa ja puhelinnumeronsa. Tietojen muuttuessa, jäsen on velvollinen ilmoittamaan yhdistykselle muutoksesta. Rekisterissä on myös jäsenmaksutieto.
Rekisterin käyttötarkoitus ja rekisterin pitämisen perusteetJäsenrekisteriä käytetään jäsenluettelon ylläpitoon ja siinä olevia osoitetietoja Unkarinpaimenkoirat – lehden ja yhdistyksen tiedotuksien lähettämiseksi. Kasvattaja voi erikseen luovuttaa yhteystietonsa (nimitiedot, osoitetiedot, sähköpostiosoite, puhelinnumero) pentuvälitykseen ja kasvattajailmoitukseen
Missä tietoja säilytetään

-Jäsenrekisteri on yhdistyksen jäsensivuilla (Yhdistysavain, Yhdistystieto.fi)

 -Jäsenrekisteri on myös excel-taulukkona jäsensihteerin tietokoneella

Tietojen käsittelijätTietoja käsittelee jäsensihteeri, jolle oikeudet antaa yhdistyksen hallitus.
Tietojen poistaminenJäsenen erotessa yhdistyksestä tiedot poistetaan rekisteristä jäsensihteerin toimesta eroamisvuotta seuraavan vuoden alusta.
Tietojen luovuttaminenJäsenelle itselleen. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, mikäli henkilö ei ole erikseen antanut siihen suostumustaan (pentuvälitys, kasvattaja). Jäsen voi halutessaan katsoa ja korjata omia tietojaan jäsenluettelosta, joka on kotisivujen jäsensivuilla.